Avdio-vizualni sistem PROCYON-0
Avdio-vizualni sistem PROCYON-12800

Avdio-vizualni sistem PROCYON

262,30 z DDV

Psihofizične sposobnosti posameznika so odvisne od dobre telesne in duševne kondicije. Za telesno kondicijo zna večina sama poskrbeti, mnogo težje pa je ohranjati ali izboljšati psihično kondicijo. Dnevno smo izpostavljeni različnim vplivom okolja, ki povzročajo naše odzive. Kadar so ti vplivi intenzivni ali neprijetni pripeljejo do stresa in s tem tudi do zmanjšane psihične sposobnosti ali celo do bolezenskih stanj.
Audio vizualni sistem PROCYON je namenjen globoki sprostitvi. Naprava oddaja zvočne in svetlobne efekte z določeno valovno frekvenco, ki stimulira delovanje možganov in prehajanje zavesti iz beta v alfa stanje. V alfa stanju sta obe možganski hemisferi usklajeni, kar omogoča hitrejše pomnenje ter prehod informacij v podzavest.
PROCYON ima prednastavljenih 50 programov, s katerimi lahko dosežete različne stimulativne učinke za povečanje koncentracije, učenja, sproščanje, odpravljanje stresa, odpravo nespečnosti ali glavobola, ….

Napravo lahko preko USB priključka povežete z računalnikom in internetom, kjer najdete mnogo dodatnih programov za stimulacijo in kjer lahko vaše izkušnje izmenjate z drugimi uporabniki.

Opis

Psihična moč – osredotočeno telo –  Izboljšana kakovost življenja
V napornem vsakdanjiku s krepitvijo psihe lahko dosežemo visok nivo zbranosti in se lažje usmerimo k
ciljem. Procyon sistemi so izjemno orodje za krepitev psihične zmogljivosti, moči volje in vzdržljivosti. Svetlobni in zvokovni impulzi možgane popeljejo v stanje, v katerem so domišljija, sposobnost vizualizacije in sugestije, ki podpirajo željo po dosegu cilja, najbolj učinkoviti. Kar uporabnike najbolj privlači in hkrati predstavlja najtrši oreh, je samoobvladovanje. S pomočjo sistema procyon lahko vsakdo doseže želeno stanje duha. In se, enako uspešno, osvobodi vsega, kar ga obremenjuje.

Kaj izkušate?
Po že nekaj minutah uporabe avdio / vizualne naprave boste pomirjeni in povsem sproščeni. Vaše dihanje bo enakomerno in počasnejše. Da bi si lažje predstavljali, kako stimulacija v prvih minutah uporabe vpliva na vaše čute, vid in sluh, vam podajamo nekaj primerjav:
Predstavljajte si magičnost prasketajočih plamenov v kaminu, barvite luči v diskoteki, potovanje z železnico sinhro in zvoke, ko vlak nabira kilometre in doživetje igre svetlobe in senc. Ob uporabi boste kaj kmalu doživeli sosledja slik in podob ali celo potovanje skozi prostor in čas. Zdelo se bo, kot bi vaš um lebdel. Resda se izkušnje posameznikov razlikujejo, vendar obstajajo podobnosti.
Procyon so ustvarili kot eksperimentalno orodje za raziskovanje širokega spektra svetlobno in
zvočno sproženih spremenjenih stanj zavesti.
Procyon ponuja novo vrsto svetlobno/zvočne izkušnje z združevanjem celotnega vidnega spektra
barv s čistim digitalnim zvokom. Najnaprednejša naprava na tržišču tako omogoča moduliranje stanj zavesti na čisto nove načine.
Naprava Procyon v svojem internem spominu vsebuje 50 edinstvenih pred nastavljenih programov za svetlobno-zvočno stimulacijo. Vsak od njih je oblikovan s posebnim ciljem v mislih.
Komplet vsebuje:
– Procyon kontrolna naprava
– Kombinirana R/G/B in Ganzfeld očala z mikro miniaturnimi svetlečimi diodami
– Stereo slušalke
– USB povezovalni kabel
– Stereo povezovalni kabel
– Navodila za uporabo
– Priročna potovalna torbica
– Brezplačna Windows programska oprema za programiranje Procyona
 Garancija: 12 mesecev
OPOZORILO
Naprave za vplivanje na delovanje možganov niso igrača in tudi ne nadomeščajo zdravljenja. Namenjene so sproščanju, učenju in zabavi za zdrave ljudi, povsem neprimerne pa so ob določenih bolezenskih stanjih kot so epilepsija, poškodbe možganov, po operaciji možganov, pri nagnjenosti k možganski kapi, pri preobčutljivosti na svetlobo, po uživanju alkohola in drog.