Vaginalne uteži Aquaflex®-0
Vaginalne uteži Aquaflex®-7837

Aquaflex® vaginalne uteži

39,35 z DDV

Aquaflex® vaginalne uteži so zelo učinkovit pripomoček za krepitev mišic medeničnega dna. Pomagajo k izboljšanju splošnega počutja, še posebej pa pomagajo vzpostaviti nadzor nad mišicami, ki preprečujejo uhajanje urina. Vaginalni vložki se alternativno uporabljajo tudi za izboljšanje spolnih dražljajev in zadovoljstva.
Za doseganje optimalnega rezultata sta priložena dva vložka različnih velikosti.

Opis

Aquaflex®  vaginalne uteži so bile izdelane z namenom pomagati ženskam, ki imajo težave z nehotnim uhajanjem urina oz. s t.i. stresno inkontinenco.

Aquaflex® vaginalni vložki so preprost in učinkovit pripomoček za okrepitev mišic medeničnega dna. Pomagajo k izboljšanju splošnega počutja, še posebej pa pomagajo vzpostaviti nadzor nad mišicami, ki preprečujejo nekontroliranjo uhajanje urina. Vaginalni vložki se alternativno uporabljajo tudi za izboljšanje spolnih dražljajev in zadovoljstva.
Za doseganje optimalnega rezultata sta priložena dva vložka različnih velikosti.

Delovanje in uporaba Aquaflex® vaginalni vložki: v vložek se vstavijo uteži, njihova teža pa se zmerno povečuje po 5 do največ 55g. Obteženi vložki izzovejo krčenje mišic in tako izboljšajo njihovo prožnost in moč. Oba dejavnika sta ključnega pomena za upravljanje in nadzorovanje mišic pri stresni inkontinenci, po porodnih težavah in drugače oslabelih mišicah zapiralkah. Tudi v primeru, če po nekaj minutah uporabe obteženi vložki zdrsnejo iz nožnice, to povzroči močno refleksno aktivnost, kar vzbudi in stimulira mišična vlakna. Vsako mišico je z streznim treningom mogoče obnoviti in okrepito njeno sposobnost za normalno delovanje.
Terapijo lahko izvajate doma in tako zmanjšate število obiskov pri zdravniku.

Študija je pokazala, da je 70% žensk, ki so končale 1-mesečno terapijo z Aquaflex® vaginalnimi vložki, pozdravilo stresno inkontinenco ali pa vsaj izboljšalo zdravstveno stanje. 90% pacijentk pa je to vadbo z Aquaflexom ocenilo pozitivno kot metodo zdravljenja.

Podrobnejšo predstavitev izdelka (v angleškem jeziku) lahko najdete tudi na spletnem naslovu : http://www.youtube.com/watch?v=rYXjr_Kk_yo