Inhalator POWER breathe Plus

69,00 z DDV

Inhalator POWER breathe Plus je že druga generacija naprav za respiratorne vaje, ki so jih razvili na univerzah v Birminghamu in Loughboroughu (UK) skupaj s strokovnjaki s področja medicine.
POWER breathe Plus inhalator deluje s pomočjo tehnike upora pri vdihavanju, ki krepi respiratorne mišice. Pri vdihavanju zraka skozi pripomoček boste občutili, da se dosti bolj trudite, kot bi se brez naprave. S pomočjo posebnega ventila inhalator regulira pretok zraka, zato so respiratorne mišice prisiljene delovati močneje in na ta način se tudi krepijo. Pri izdihu naprava ne povzroča upora in s tem omogoči ponovno sprostitev mišic.
Naprava ima poseben, higiensko in antibakteriološko izdelan ustnik, ki nudi čvrst oprijem za okrepljeno vdihavanje.
POWER  breathe Plus inhalator se uporablja kot dopolnilo uradnemu zdravljenju zdravnika ali specialista. Čeprav nekajtedenska uporaba inhalatorja občutnoizboljša stanje, se je o prekinitvi jemanja predpisanih zdravil potrebno posvetovati z lečečim zdravnikom.
Pripomoček se ne priporoča osebam, ki imajo težave z ušesnimi bobniči ali z boleznijo spontanega pneumotoraksa.

Počisti
Šifra: S-Z1H91423680 Kategoriji: ,

Opis

Inhalator POWER breathe Plus je že druga generacija naprav za respiratorne vaje, ki so jih razvili na univerzah v Birminghamu in Loughboroughu (UK) skupaj s strokovnjaki s področja medicine.
POWER breathe Plus inhalator deluje s pomočjo tehnike upora pri vdihavanju, ki krepi respiratorne mišice. Pri vdihavanju zraka skozi pripomoček boste občutili, da se dosti bolj trudite, kot bi se brez naprave. S pomočjo posebnega ventila inhalator regulira pretok zraka, zato so respiratorne mišice prisiljene delovati močneje in na ta način se tudi krepijo. Pri izdihu naprava ne povzroča upora in s tem omogoči ponovno sprostitev mišic.
Naprava ima poseben, higiensko in antibakteriološko izdelan ustnik, ki nudi čvrst oprijem za okrepljeno vdihavanje.
Ker se z načinom življenja, staranjem in različnimi zdravstvenimi težavami sposobnosti dihanja spreminjajo, so na voljo tri različice inhalatorja:
Wellness – naprava z najmanjšim uporom pri vdihavanju je namenjena astmatikom in vsem, ki se srečujejo z raspiratornimi težavami zaradi kroničnih obstriktivnih pulmoloških obolenji, srčnih težav, ali tistim, ki zaradi zadihanosti težko izvajajo fizične aktivnosti. Primerna je za starostnike, ob nadzoru skrbnika jo lahko uporabljajo tudi otroci nad 10 let starosti.
Fitness – naprava s srednjim uporom je namenjena vsem zdravim ljudem z aktivnim načinom življenja v službenem ali zasebnem življenju. Uporabo priporočamo vsem, ki morajo iz različnih razlogov nadzorovati dihanje, npr. pri športni aktivnosti, uporabi zaščitnih mask pri delu, pri poklicnem ukvarjanju s petjem… Tudi če ste sicer zdravi, in kljub temu hitro ostanete brez sape, bo Fitness inhalator v veliko pomoč.
Sport – naprava z največjim uporom je namenjena ljudem z vrhunsko fizično kondicijo, ki se vsakodnevno aktivno ukvarjajo s športom in fizičnimi napori. Plavalci, kolesarji, tekači, triatlonci in drugi športniki bodo na ta način izboljšali svoje dihalne sposobnosti, kar bo pripomoglo tudi k boljšim rezultatom.