Obliži in blazinice SPENCO, komplet

18,86 z DDV

Praktičen komplet obližev in blazinic je namenjen zaščiti kože in celjenju poškodb, ki nastanejo zaradi trenja ali pritiska na določene predele telesa, ob pikih žuželk ipd.

Opis

Komplet vsebuje:

  • 2 kosa – 15 x 7,5cm in 2,5 x 7,5cm. Zaščitna obliža sta narejena iz materialov, posebej razvitih za zaščito predelov na rokah in nogah – izdelani iz visoko propustnih netkanih materialov z veliko razteznostjo in sposobnostjo prilagajanja neravni površini kože. Zaradi visoke propustnosti ne povzročajo dodatnega vlaženja kože. Uporabni so v športu kot preventivna zaščita kože, kadar so določeni predeli izpostavljeni prekomernemu drgnjenju ali trenju. Idealni so tudi za pritrjevanje 2nd Skin hidrogel blazinic na izbrane predele telesa.
  • 6 kosov – 2,5 x 2,5cm. Hidrogel blazinice so novost na trgu in se uporabljajo kot zaščita pred žulji, za zmanjševanje pritiska na določene predele in varovanje pred odrgninami. Hidrogel blazinice imajo tudi hladilni učinek in so zato primerne za uporabo ob pikih žuželk, ugrizih in drugih poškodbah.
  • 1 kos – 7,5 x 12,5cm. Navzkrižno povezane in zaščitene polietilenske pene, na kateri so oblikovani samolepilni ovalni ščitniki. Lepilne blazinice so idealno oblikovane za nameščanje na neravne dele telesa, pri gibanju pa ostanejo na izbranem mestu.

Morda vam bo prav tako všeč…